Samenwerking met stichting Mollie payments

We werken samen met Mollie payments om zo veel mogelijk betaalmogelijkheden gratis aan te bieden. Als je een bestelling hebt gedaan, zul je Mollie payment op je bankafschrift zien. Zij betalen vervolgens weer aan ons uit.

Mollie is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je betaling altijd goed word uitbetaald.

Ideal

Je kan bij ons met Ideal betalen als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Als je in het betaalscherm voor Ideal kiest, kun je de juiste bank selecteren.

Kosten: We rekenen geen kosten voor een betaling met Ideal

Overboeking

Het is uiteraard mogelijk om het geld zelf over te maken. Kies als betaalwijze ‘overboeking’. Je kunt vervolgens in je eigen vertrouwde bankomgeving de betaling in orde maken. Als de transactie niet klopt, dan wordt het bedrag automatisch teruggestort op je rekening.

Kosten: We rekenen geen kosten voor een betaling via overboeking

PayPal

Waarschijnlijk ben je al bekend met PayPal. Zo niet, dan kun je heel gemakkelijk een PayPal rekening open via hun website. Het is mogelijk om geld te storten op je PayPal rekening of om deze direct aan je bankrekening of creditcard te koppelen.

Kosten: We rekenen geen kosten voor een betaling via PayPal

Creditcard

Het betalen via creditcard is heel gemakkelijk en veilig. Een creditcard wordt pas achteraf belast met de kosten van de aankoop. Wij accepteren de meest bekende merken namelijk: Mastercard, Maestro en VISA. Kosten: We rekenen geen kosten voor een betaling met creditcard

SEPA incasso

Een heel gemakkelijke wijze om de betaling te voldoen. Kies voor SEPA en vul je bankgegevens in. We zullen het totaalbedrag later van je rekening afschrijven. Kosten: We rekenen geen kosten voor een betaling via SEPA incasso

Bitcoin

Mocht je het handig vinden om met bitcoins te betalen, dan kan dat ook! De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgelegd op het moment van de transactie en hierdoor staat het bedrag gelijk vast. Kosten: We rekenen geen kosten voor een betaling met Bitcoins