Gelukkige prinsessen zijn ons doel!

Wij willen dat jij en je kleine meisje blij zijn met je aankoop bij Prinsessen-jurken.nl. Is de jurk of de accessoire niet naar wens of past deze niet goed, neem gelijk contact met ons op en we zoeken samen naar een passende oplossing. Uiteraard is het mogelijk om ongedragen items binnen 14 dagen te ruilen of retourneren. Alle informatie die je hiervoor nodig hebt vind je bij Ruilen en retourneren.Verkeerd product ontvangen?

Uiteraard verwerken we je order met de grootste zorg. Toch is het mogelijk dat we een keer fout maken en je het verkeerde product sturen. Heb je een ander product ontvangen dan je hebt besteld? Neem gelijk contact met ons op en we sturen je zo spoedig mogelijk het juiste artikel. Natuurlijk nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening.Klachten

Ben je ondanks onze zorgen niet tevreden en wil je een klacht indienen? Mail dan je klacht naar contact@prinsessen-jurken.nl of gebruik ons contactformulier en vermeld "Klacht" in het onderwerp. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 dagen contact met je op.