Princess and me fotoshoot Rapunzel

Wil je jouw kleine prinses en jezelf een onvergetelijke ervaring cadeau doen, dan is een princess and me met Rapunzel een geweldig cadeau. Binnenkort heeft jouw kleintje de kans om Rapunzel uitgebreid te leren kennen tijdens een meet and greet. Tijdens deze 20 tot 30 minuten durende ontmoeting worden er foto’s gemaakt van een professionele fotograaf. De fotoshoot wordt georganiseerd door Christine Fotografie in samenwerking met prinses Rapunzel van Smile & magie.

De ontmoeting:

  • De ontmoeting vindt plaats in Bergen op Zoom en Brasschaat
  • De ontmoeting duurt maximaal 30 min
  • Als je geen eigen prinsessenjurk meeneemt, dan kan je kleintje op de ontmoetingslocatie gebruik maken van een Rapunzel prinsessenjurk.
  • Na afloop geeft de prinses een foto van haarzelf mee waarop ze haar handtekening zet.
  • Binnen twee weken ontvang je een foto-gallerij waaruit 10 foto’s gekozen mogen worden die je digitaal in hoge resolutie ontvangt. Er is mogelijkheid tot afname van meer foto’s.

De kosten voor de Princess and me fotoshoot bedragen €50,-. Als je een plekje wilt reserveren voor de Rapunzel princess and me fotoshoot, dan kun je contact opnemen met via christinefotografie@hotmail.com of via https://www.facebook.com/FotografieChristine. Er is altijd beperkt plek, dus schrijf je snel in want vol=vol. 

Maak dit cadeau onvergetelijk met een Rapunzel prinsessenjurk

Geef een bijpassende Rapunzel prinsessenjurk cadeau om de herinnering mee naar huis te nemen en het verhaal thuis nog veel vaker na te spelen. Bestel een Rapunzel jurk waarmee jouw kleintje naar de ontmoeting gaat.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.