Verzenden

Zodra wij de bestelling hebben ontvangen met een online betaling, zullen wij je pakket zo snel mogelijk versturen. Bij een bestelling die voor 15.00 geplaatst wordt, versturen we het pakket vaak nog dezelfde dag. Het pakket wordt in ieder geval binnen 2 werkdagen bezorgd. Woon je in België, dan kan je het pakket binnen 2-3 werkdagen verwachten. Heb je een overschrijving gedaan naar ons rekeningnummer, dan leveren we het pakket zo snel mogelijk aan na ontvangst van de betaling.

Dag bestelling     Uiterste leverdag
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Maandag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag

 

Track en trace

Als je een bestelling geplaatst hebt, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom versturen wij al onze pakketten met een track en trace, zodat je altijd kan zien waar je pakket is en wanneer je deze kan verwachten. De track en trace versturen we per e-mail aan je.


Verzendkosten

Nederland
Bij een bestelling vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten! Bij alle bestellingen onder de €50,- betaal je €3,95 verzendkosten, ook als het pakket niet door de brievenbus past.

België
Bij een bestelling vanaf €75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening! Bij alle bestellingen onder de €75,- bedragen de verzendkosten nu tijdelijk €5,95.