Niet 100% tevreden?

Het kan gebeuren dat het artikel dat je besteld hebt net niet past of toch net een beetje anders is dan je verwacht had. Natuurlijk is het dan mogelijk om te ruilen. Hebben we de juiste maat niet of vind je geen ander product waar je blij van wordt, dan kun je het artikel ook retourneren. De artikelen die je besteld hebt kun je gerust passen, maar producten met gebruikerssporen (zoals slijtage op de schoenzolen of vlekken/beschadigingen op de jurk) kunnen we niet terugnemen.

Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug en we maken de ruil of overboeking zo snel mogelijk in orde. De kosten voor het terugzenden van het artikel zijn voor eigen rekening en worden niet door ons vergoed.

Veel gestelde vragen over ruilen & retourneren

Is de maat van de prinsessenjurk of schoenen toch niet helemaal goed? Of wil je toch liever een kiezen voor een andere prinses? Ruilen kan altijd binnen 14 dagen na aankoop. Ben je echt goed voorbereid en heb je een cadeau besteld voor een verjaardag iets verder in de toekomst. Neem dan even contact met ons op als je wilt ruilen, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Als je het artikel wilt ruilen volg dan onderstaande stappen:

  1. Vul het retourformulier in. Je kunt het formulier hier vinden.
  2. Vink ‘Ruilen’ aan en vul het formulier in inclusief de gegevens van het artikel dat je graag wilt ontvangen.
  3. Verstuur het artikel met formulier naar Haanakker 9, 4847 BV Teteringen.
  4. Optioneel: Stuur een mail naar contact@prinsessenjurken.nl zodat wij je pakket verwachten en het gewenste ruilartikel te reserveren.

Zodra we het pakket ontvangen hebben, sturen we eenmaal kosteloos het gewenste ruilartikel naar je. Is het nieuwe product goedkoper, dan maken we het verschil aan je over. Als het nieuwe artikel duurder is, dan vragen we je het verschil aan ons over te maken op rekeningnummer NL95 KNAB 0255 6637 14 t.n.v. Prinsessenjurken.nl.

Bevalt je aankoop absoluut niet of is de juiste maat niet op voorraad? Dan mag je de bestelling natuurlijk retourneren. Het retour sturen van je bestelling kan altijd binnen 14 dagen na aankoop. 

Als je het artikel wilt retourneren, volg dan onderstaande stappen:

  1. Vul het retourformulier in. Je kunt het formulier hier vinden.
  2. Vink ‘Retourneren’ aan en vul het formulier in inclusief de gegevens van het artikel dat je graag wilt ontvangen.
  3. Wij vragen je om reden voor het retourneren. Je bent zeker niet verplicht om dit in te vullen, maar dit zal ons helpen om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.
  4. Verstuur het artikel met formulier naar Haanakker 9, 4847 BV Teteringen.

Zodra we het pakket ontvangen hebben, sturen we hierover een bevestiging. We maken het bedrag zo spoedig mogelijk naar je over, maar in ieder geval binnen 7 dagen. Het bedrag wordt teruggeboekt op de rekening waarmee betaald is.